Durant aquesta Festa Major, sortejarem 5 entrades dobles per a visitar el centre de recuperació de la Fundació Mona, situat a Riudellots de la Selva, Girona.

  • Concurs de fotografia “La Jungla Torrada”: penja la teva foto més representativa de la Festa Major Torrada 2018 a Instagram amb el hashtag #TorratsambFundacioMona i mencionant @torrats i podràs guanyar 1 entrada doble per visitar La Fundació Mona i un lot de marxandatge torrat!
  • – El Torratasques més ANIMAL! Participaràs en el Torratasques? T’agrada disfressar-te? Doncs aquest any sortejarem 2 entrades dobles a la Fundació Mona entre tots aquells que vingueu al Torratasques caracteritzats amb la temàtica de Torrats d’aquest any “La jungla Torrada”. La persona més ben caracteritzada de cada ruta s’emportarà el premi! Seràs tu?
  • – El Torraparc! Un nou acte ple d’activitats, diversió i gresca per tota la família. Entre tots els que vingueu a participar sortejarem 1 entrada doble a la Fundació Mona.
  • Sopar Torrat: torna el sopar més Torrat i aquest any amb un espectacle sorpresa! Vine a fer caliu i a passar-ho bé mentre escalfem motors per la Festa Torrada del vespre de dijous 16 d’agost. I a més, entre tots els assistents al sopar Torrat sortejarem 1 entrada doble a la Fundació Mona.

Si no vols esperar a ser l’afortunat del sorteig, pots demanar una visita a la Fundació Mona des del seu web.