El dimarts dia 22 de Març la Junta de Torrats va tenir una reunió amb la regidora de Cultura Mercè Pérez i els tècnics de l’Ajuntament. Durant la reunió es van tractar, els actes per aquest 2022, tant aquells en aquells que es participa de conjunta amb altres entitats com els organitzats per la pròpia Colla, una reunió que es va valorar molt posivitament des de la colla.

Els 4 membres de la Junta que van estar presents, Maria Vico, Valeria Lamas, Rubén López i Asier Ruiz, comenten que la reunió va ser molt productiva.

Tots els actes comentats han estat tractats de manera molt col·laborativa i ens han aportat consells que ben segur durem a terme, com per exemple la Nit de Colles de la Festa Major d’estiu. Tenint en compte la bona relació que tenim avui en dia amb la Colla Morada i el bon propòsit que notem per part de la Regidoria de Cultura segur sortirem tots molt beneficiats.

Un altre punt important que va sortir és el de la II Trobada de besties, acte que estava enllestit per sortir el 14/03/2020, just el cap de setmana que va esclatar la COVID-19 i que no es va poder cel·lebrar.

Aquest any, a l’hora de confeccionar el calendari 2022 com un any prepandèmic, va arribar el moment de posar data a la Trobada, però després de dos anys pràcticament sense poder fer actes, ens hem trobat que ara mateix no tenim la capacitat per dur a terme aquest acte de la manera que volem. Considerem que hem d’estar a l’alçada del Moll Fer, de les trobades de Bestiari que ha estat convidat i de Mollet.

Per tant, hem acordat les dues parts treballar en conjunt perquè aquest acte es consolidi i sigui un esdeveniment que quedi marcat al calendari Molleta.

Ara la Colla hem de presentar un Projecte ben detallat de l’acte a la Regidoria i a partir d’aquí començarem a fer feina i ben segur arribarem a presentar una Trobada de besties com ens mereixem totes!!

En resum, que a partir d’aquesta reunió començarem a fer un treball conjunt que serà molt productiu per totes i sobretot per la Cultura Molletana.

Salut i Cultura
Junta de la Colla dels Torrats

Categories:

Tags:

No responses yet

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.