Aquests dies, de teòrica Festa Major, i sent una època especial i difícil per a molta gent, la Colla dels Torrats us vol presentar un nou acte: La Ruta dels Torrats!

En què consisteix? És una ruta en la qual participen més de 50 establiments de Mollet. Els participants podreu anar a cadascun dels bars i establiments que surten al tiquet. Pagant 1 € a cada bar, us serviran una beguda i us segellaran el tiquet. A les persones que aconsegueixin el segell de tots els bars de la ruta, obtindran la categoria de Torrat o Torrada prèmium, i com a tal, rebran un obsequi com a premi de tal reconeixement.

Ja que aquest any no podrem fer un dels actes més multitudinaris de la Festa Major, com és el Torratasques, trobem que la Ruta dels Torrats pot ser una gran alternativa. En aquesta edició de la Festa, on tothom ha d’intentar tenir les màximes precaucions, hem pensat en un acte, on la gent pugui sortir al carrer en família o petits grups. Sempre amb la màxima responsabilitat però que les ganes de passar-ho bé no ens manquin. I també potser una bona manera d’ajudar a reactivar els bars i negocis de la nostra ciutat, que com molta gent, ha passat mals temps.

Quan? Tens tota una setmana per realitzar la Ruta, de Dilluns 16 a dimarts 24 d’agost de 2021. Al tiquet podreu veure els horaris i dies d’obertura dels diferents establiments.

Quin preu té el tiquet i que inclou? Té un preu de 5 € i inclou el tiquet que haureu de portar a cadascun dels bars i una samarreta de la Ruta dels Torrats. A més a més, si aconseguiu els segells de tots els establiments, tindreu un obsequi especial.

Com podeu aconseguir el tiquet? A la nostra botigueta

Si voleu més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, per una de les següents vies:

Instagram @torrats

Facebook: Colla dels Torrats

Correu electrònic: info@torrats.com

Confiem que us agradarà i que podreu gaudir molt intentant completar la Ruta dels Torrats! Voleu provar?