El Escape Room: Resol el secret de l’absenta és un nou acte a Mollet, organitzat pel clan Absenta’s de Torrats que tindrà lloc al Mercat Vell el cap de setmana del 20-21 de Juliol. Després de l’exposició dels 25 anys de Morats i Torrats a la Marineta, que encara continua activa, el Escape Room es convertirà en la segona novetat de l’any per part de la colla dels Torrats.

La història gira entorn una França de principis del segle XX, un període conegut com la “Belle Époque” on l’absenta és una beguda molt popular entre el moviment bohemi que des de finals del segle anterior gaudeix de l’absenta a la popular “L’heure verte”, l’hora verda. A principis de segle, la prohibició de l’absenta feia cada vegada més difícil aconseguir-la i la població començava a estar molt neguitosa.

Així, un dels cabarets més famosos del moment, el cabaret Torrats Rouge, ha decidit formar un grup amb els millors contrabandistes del món, que hauran d’estar disposats a fer el necessari per poder fer-se amb un carregament d’absenta i poder emplenar una nit més les copes dels visitants del cabaret. Només hi haurà un inconvenient, la missió s’haurà de complir en menys de 45 minuts, que és el que faltarà perquè comenci l’hora verda. Serà el teu grup capaç d’eludir la prohibició i dur a terme la missió amb èxit?

El preu del Escape Room variarà en funció del nombre de persones que conformin del grup (4-6 persones per 48€ o 7-8 persones per 56€). Les inscripcions es podran fer online, abonant una paga i senyal i pagant la resta el dia de l’actehttps://torrats.com/scape-room-el-misteri-de-labsenta-2019.

Inscripció online: https://torrats.com/scape-room-el-misteri-de-labsenta-2019.

Categories:

Tags:

No responses yet

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.