III Fira de Cervesa Artesana de Mollet del Vallès

El dia 14 de maig arriba, al Parc de Can Mulà, una nova edició de la Fira de Cervesa Artesana de Mollet, organitzada pel clan de La Penúltima de la Colla dels Torrats.

El darrer any aquest acte va portar més de 2000 persones al Parc de Can Mulà, amb la intenció de tastar cervesa artesana i original, fabricada per diferents mestres cervesers arribats de diferents punts de Catalunya i com a novetat, amb algun mestre internacional. 

Enguany, es mantindrà el format de la darrera edició, on el públic assistent va acabar molt content, així com els mateixos cervesers, per la gran afluència de gent. Fins a 13 cervesers, on la majoria repeteixen per la bona experiència passada com Hobac, Oriental Brewing Co, Tro Ales, Mas Malta, Bripau, Cornèlia o L’Escumatent, i d’altres que s’estrenen a la nostra fira com són Espina de Ferro, cerveses Quer, o Garage, una de les més reconegudes a nivell nacional. A més, per primera vegada comptem amb uns cervesers internacionals, amb Juguetes Perdidos, d’Argentina, una de les cerveseres artesanes més importants i premiades de Sud-amèrica.

A més, la fira comptarà amb la presència de les cerveseries molletanes Hops i Brannigans, que també portaran cerveses artesanes que venen habitualment als seus establiments i amb 6 food trucks perquè tothom qui vulgui, a més de beure pugui menjar a qualsevol hora del dia, des de pizzes i hamburgueses, a pasta, platets, embotits casolans i crepes.

Per tal de gaudir d’un dia complet a la Fira, La Penúltima i els Torrats donaran el tret de sortida amb una cercavila amb la Banda del Moll Fer que anirà des de Pl. Catalunya fins al Parc de Can Mulà, i un cop allà hi haurà diferents actuacions que duraran fins a la 1h de la matinada.

Al Parc, hi haurà animació infantil al matí a càrrec de Sona que trona, concert vermut amb Andrés Hidoque, i dinar popular amb la màgia del Kilin mag i la música punxada pels dj’s Oldreadyboys.

A la tarda gaudirem d’una tabalada dels Diables de Mollet i del concert del Gran Torino Blues Co. A la nit podrem escoltar els Monkey Fingers i T-Nue, i tancarem la nit amb els Dj’s Mañaneo!

L’accés al recinte serà gratuït i es podrà comprar cervesa a qualsevol dels stands dels cervesers, utilitzant el got de la fira que es vendrà al mateix Parc de Can Mulà.

Horari d’actuacions

10:30 Banda del Moll (Inici a plaça Catalunya)
11:30 Sona que trona
13:00 Concert vermut amb Andrés Hidoque
14:00 Dinar amb màgia del Kilin mag i música dels djs Oldreadyboys!
18:00 Gran Torino Blues company
19:30 Tabalada de diables
20:30 Monkey Fingers  
22:00 T-Nue
23:30 Dj’s Mañaneo

Categories:

Tags:

5 Responses

  1. Buenas,nos gustaria poder poner una carpa de ropa cauntry y motard.somos la marca Dakota Jones y nos gusta estar en eventos musicales y festivos.
    Seria posible instalar una carpa de mas o menos 2×2

    • Hola Emili!

      No, cada any fem un got per l’edició en curs, que al mateix temps serveix de record. A més, el got d’aquest any porta dues mesures per poder omplir mig got si no es vol un got sencer de cervesa.

      salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.