Has somiat alguna vegada amb ser un súper explorador i viure moltes aventures? Doncs prepara’t per l’aventura més gran la Festa Major: La Jungla Torrada.

El primer pas per fer-ho és aconseguir un exemplar del Petit Passaport de l’Explorador Torrat, que podràs trobar a finals de juliol a les següents botigues de Mollet: Forn de Pa Prat (tots els establiments); Mama Lloca; Patim Patam; Perruqueria Petits i Mames; El Fax i Escuin. Un cop hagi començat la Festa Major, hauràs de participar a tots els actes infantils que organitza Torrats i que veuràs indicats al Passaport: Aquàtic Torrat, Estirada de cotxe infantil, Torraparc, Circ i Màgia Torrats, Corregot Infantil, Ball del Moll infantil, Cursa de Roba interior i Garrinada infantil. Sobretot, no et deixis el passaport a casa… ni el Mocador Torrat!

Petit passaport d'explorador Torrat

Per cada un dels actes que participis, aconseguiràs un segell pel teu passaport, i un cop completats tots els segells, hauràs d’entregar el teu passaport a la Caravana dels Torrats i la teva missió com explorador i aventurer Torrat haurà acabat amb èxit.

Tots aquells valents exploradors que completin el seu Petit Passaport de l’Explorador Torrat s’emportaran un premi molt especial!!

Estàs preparat per viure l’aventura de La Jungla Torrada?